Log In|Create Account
Shopping Cart: 0 Item(s)
Home >>  X-bionic >>  Miesten vaatteet >>  Alushousut >>  X-bionic Apani Merino Alushousut Black/grey Miesten Vaatteet

Categories

X-bionic Apani Merino Alushousut Black/grey Miesten Vaatteet [135928543]X-bionic Apani Merino Alushousut Black/grey Miesten Vaatteet
Move your mouse over image or click to enlarge
X-bionic Apani Merino Alushousut Black/grey Miesten Vaatteet
€921.64  €460.83Save: 50% off
  • Model: 135928543
  • 8888 Units in Stock
  • X-bionic Energy Accumulator Evo 3/4 Alushousut Charcoal / Lime Miesten Vaatteet
  • X-bionic Energy Accumulator Evo 3/4 Pants Alushousut Charcoal / Pearl Grey Miesten Vaatteet
  • X-bionic Effektor Golf Power Pants Left Handed Alushousut Charcoal / Yellow Miesten Vaatteet
  • X-bionic Energy Accumulator Alushousut Black / Orange Miesten Vaatteet
  • X-bionic Accumulator Pirate Pants Alushousut Black / Orange Miesten Vaatteet

Please Choose:Qty.

X-bionic Apani Merino Alushousut Black/grey Miesten Vaatteet_checkout
X-BIONIC Apani Merino Miesten vaatteet Alushousut
Villa ei ole fiksu. Se vain lämmittää luonteeltaan. Ensimmäistä kertaa X-teknologian Sveitsin tekee villasta fiksu toteuttamalla nunmerous, hienostunut teknologioiden, kuten 3D Bionic Sphere® System. APANI® MERINO - niin puhdasta kuin luonto intended® - luonnollisesti viilentää, lämmittää ja kuivaa tarvittaessa eikä vain missä se voi. Tuloksena on ekologinen tuote, joka on kehitetty, suunniteltu ja valmistettu Euroopassa. Hieno lanka, joka on kehrätty Saksassa, on valmistettu Saxon Merino villasta, jonka halkaisija on 18,5 mikrometriä sisältävien joustava ja luonnollinen osa. Tämä yhdistelmä takaa parhaan mahdollisen muodon vakauden ja mukavuuden.
Aktiv Bund®
Erittäin joustava ranneke takaa täydellisen istuvuuden ilman rajoittavaa.
Kaksivaiheinen 3D BionicSphere® System
Huipputeknologian neulominen takaa optimaalisen pidon ja ilmastoitu. Eri kylkiluut ja pinnan rakenteet tukevat ja kuljettavat kosteutta sekä lämpöä.
ISO Pad
Kohdennettu eristys yksittäisten ruumiinosien vastaan ​​ympäristön kylmyys voi estää elimistöä saada kylmä. Tämän vuoksi ISO Pads yli hipbones säilyttää kehon lämpöä, joka on tarpeen taata sisätilojen urut toiminnallisuutta.
ExpansionKnee ™ on xitanit ™
Suojaa polvet kylmältä. Hopeareunus tarjoaa tarvittavat lämmön heijastus, pitää lämmön sisällä vaatteet järjestelmä.
3D BionicSphere® System tailbone
Hikeä alaselän alueella johdetaan 3D BionicSphere® System tailbone haihduttamiseen. SweatTraps® alaselän on suunnattu erityisesti kiinni hiki virtaa kohti pakarat. Tämä ensimmäinen vaihe, joka johtaa usein kitka haavaumat, keskeytyy ennen kuin se voi jopa alkaa.
ISO-
Liikkeen aikana housut ovat venytetty istuimen alueella, kun istuu paino työntää materiaalia yhdessä. Molemmissa tilanteissa, kylmäsiltoja voi esiintyä. Anatomisesti muotoiltu ISO Base on erityinen kanavat tähän ansaan kehon lämpöä ja estää suuret pakaroiden lihaksia alijäähtyneenä.
{Air oppaat: väärä}
Työ kuten välilevyt ja rajoja pitkin Ilmastointi Channel® tehokkaan ilmankierron.
AirConditioningSpot ™
Polvi ontto hikoilee nopeasti ja voimakkaasti. Hieno, pyöreä neulos on sisällytetty siellä. Hiki haihtuu ja työnnetään ulospäin avulla kehon lämpöä ilman riskiä jäähdytys.
ISO CalfPad ™
Vasikka lihaksia voi jäähtyä nopeasti, varsinkin kun lyhyet tauot ja vaikka runko on vielä lämmin. Tämä voi johtaa loukkaantumisriski. ISO CalfPad ™ säilyttää kehon lämpöä.
Tekniset koostumus:
75% Merinovilla
23% Mythlan ™
2% elastaania

Urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi hiihto verkkokaupastamme. Osta X-BIONIC Apani Merino alin hintatakuulla. Älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin hiihto tuotteisiin Miesten vaatteet ja täydennä varusteitasi X-bionic edulliseen hintaan Helsinki:ssa upeilla tarjouksillamme. Nopea toimitus koko maahan!
X-BIONIC - Miesten vaatteet - Alushousut,Väri: musta,Väri: harmaa

You may also like...