Log In|Create Account
Shopping Cart: 0 Item(s)
Home >>  X-bionic >>  Naisten vaatteet >>  Aluspaidat >>  X-bionic Apani Merino Aluspaidat Black/grey Naisten Vaatteet

Categories

X-bionic Apani Merino Aluspaidat Black/grey Naisten Vaatteet [135928544]X-bionic Apani Merino Aluspaidat Black/grey Naisten Vaatteet
Move your mouse over image or click to enlarge
X-bionic Apani Merino Aluspaidat Black/grey Naisten Vaatteet
€1,069.00  €534.50Save: 50% off
  • Model: 135928544
  • 8888 Units in Stock
  • X-bionic Energizer Mk2 L/s Aluspaidat White / Turquoise Naisten Vaatteet
  • X-bionic Ski Humdinger 1/2 Zip Aluspaidat White / Charcoal Naisten Vaatteet
  • X-bionic Invent L/s Aluspaidat Black / Antracite Naisten Vaatteet
  • X-bionic Moto Energizer L/s Roundneck Aluspaidat Black / Anthracite Naisten Vaatteet
  • X-bionic Accumulator L/s Aluspaidat White / Anthracite Naisten Vaatteet

Please Choose:Qty.

X-bionic Apani Merino Aluspaidat Black/grey Naisten Vaatteet_checkout
X-BIONIC Apani Merino Naisten vaatteet Aluspaidat
Välityksen kerrokselle toinen kerros järjestelmä hajoaa kostea lämpö, ​​ilman että kosteutta tiivistyä, ja sen vuoksi stabiloi viilentävä vaikutus ensimmäisen kerroksen. Samalla se luo kanavat ja tilaa, jossa ilma voi kerätä tallentaa lämpöä. Jos sää on lämmin, se pitää eristävän lämpöä siirtokerroksessa pois kehosta.
ISO Olkapää ™
Aaltomainen rakenne ISO Olkapään ™ sijaitsee yli olkapäiden, pitää kehon lämpimänä ja vartiointi vastaan ​​vilunväristykset.
SweatTraps® 40 cm² pinta-ala hiki liikenteen
Koska paljon hikeä tuotetaan rintakehän alueella, SweatTraps® on sijoitettu strategisesti ympäri 3D BionicSphere® järjestelmää nopeus kuljetusta kosteutta.
Ilmastointi Channel®
Ilmastointi Channel® on ilmanvaihtojärjestelmä kanavia että virtaus ympäri kehoa, jatkuvasti kuljettaa kosteutta ja lämpöä. Sen avulla ilma virtaa kehon alueille ei yleensä saatavilla tuoreita ilmankierron.
Aktiv Bund®
Erittäin joustava ranneke takaa täydellisen istuvuuden ilman rajoittavaa.
AirComplex Zone Lisäeristetty 72 cm
Pallea, suoraan kahdestoista nikamien rintakehän alueella, tärkeä hermot vastaanottaa signaaleja, jotka vaikuttavat yksi koko hyvinvointia. Meidän urheiluvaatteet suojaa tällä herkällä alueella erityistä kanavaa. Lukittu lämmintä ilmaa eristää optimaalisesti kylmässä. Järjestelmän rakenne käsittelee yli hiki liikunnasta ja takaa asianmukaisen viileyden ydin.
3D BionicSphere® System rintakehän alueella
Antamatta kehon vaikutelman, että se on tulossa kylmä, raikas ilma 3D BionicSphere® System rintakehän alueella jäähtyy ruumiinlämpö. Ilma karkaistua sisällä kanavat, työ kuin sulkuhintaa. Kuuma, kostea ilma myydään käyttäen dynamiikkaa kehon lämpöä ja sitten korvataan uusilla raitista ilmaa.
SweatTraps® takana
Varmista et tuhlaa yksi pisaraakaan arvokkaita hiki, läheisesti rivit SweatTraps® nyt muodostavat pohjan 3D BionicSphere® järjestelmän takana
3D BionicSphere® Järjestelmän takana
Takaukset tehokas ilmanvaihto joten kosteus on nopeasti paha ja kuljetetaan pois. Ei hiki tarkoittaa eristävä ilmataskuja aaltomainen rakenne suojaa kylmää.
ISO Pad
Kohdennettu eristys yksittäisten ruumiinosien vastaan ​​ympäristön kylmyys voi estää elimistöä saada kylmä. Tämän vuoksi ISO Pads yli hipbones säilyttää kehon lämpöä, joka on tarpeen taata sisätilojen urut toiminnallisuutta.
ExpansionRibs ™
Kudotusta ExpansionRibs ™ taittuu erilleen perustuu harmonikka periaatteessa takaa sen, että kylmä ei jäähtyä kyynärpäät. Vaikka jyrkästi taipunut, eristävä vaikutus säilyy läpi lämmintä ilmaa tallennettu sisustus. Joustavuutta ExpansionRibs ™ ja elastisuus langan avulla kitkatonta liikkumisvapauden.
Tekniset koostumus:
75% Merinovilla
23% Mythlan ™
2% elastaania

Haluatko ostaa X-BIONIC Apani Merino:n? Olet oikeassa paikassa! X-bionic Parhaat brändit Suomi tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia Aluspaidat malleja. Tutustu nyt uusiin Naisten vaatteet tarjouksiimme X-bionic Parhaat brändit Suomi:ssa. Näitä X-BIONIC-merkkisiä Aluspaidat tuotteita on saatavilla useissa eri kooissa ja väreissä ja sisältää kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi urheilukokemuksestasi.
X-BIONIC - Naisten vaatteet - Aluspaidat,Hihat: pitkähihainen,Väri: musta,Väri: harmaa