Log In|Create Account
Shopping Cart: 0 Item(s)
Home >>  X-bionic >>  Miesten vaatteet >>  Alushousut >>  X-bionic Effektor Golf Power Pants Left Handed Alushousut Charcoal / Yellow Miesten Vaatteet

Categories

X-bionic Effektor Golf Power Pants Left Handed Alushousut Charcoal / Yellow Miesten Vaatteet
€811.87  €405.94Save: 50% off
  • Model: 662769
  • 8888 Units in Stock
  • X-bionic Energy Accumulator Alushousut Black / Orange Miesten Vaatteet
  • X-bionic Slip 24/7 Buddyguard Alushousut Black / Grey Miesten Vaatteet
  • X-bionic Energy Accumulator Alushousut Grey / Orange Miesten Vaatteet
  • X-bionic Energizer Evo 3/4 Alushousut Black / Red Miesten Vaatteet
  • X-bionic Energy Accumulator Evo 3/4 Pants Alushousut Charcoal / Pearl Grey Miesten Vaatteet

Please Choose:Qty.

X-bionic Effektor Golf Power Pants Left Handed Alushousut Charcoal / Yellow Miesten Vaatteet_checkout
X-BIONIC Effektor Golf Power Pants Left Handed Miesten vaatteet Alushousut
EFFEKTOR Golf Virta Pants pääaine menestystekijä: PERFECT lihaskoordinaatio. Täydellinen tasapaino huolimatta epäsymmetrinen kuormia. Kiitos Effektor Technology voit naulata tehokkaampi asemia ja viritetty pelimerkkejä. X BIONIC Osittainen Kompression hyödyntää etu puristus unohtamatta tarvitaan jäähdytys korkean suorituskyvyn. Keskenään puristus harju ovat puristus vapaa-alueita, jotka mahdollistavat esteettömän verenkiertoa. Tämä tukee viilennystoiminto ihon ja luo edellytykset mahdollisen suorituskyvyn.

Monta kertaa kansainvälisesti arvostettu, Effektor Golf vaatteet linja ei ole todisteita sen paremmuudesta. Effektor Golf Virta naiset käyttävät ensimmäinen tekniikka, joka muovaa up sekä pelin ja fyysikko. X BIONIC on ensimmäinen toimiva vaatteet maailmassa Effektor Teknologia, joka ottaa huomioon epäsymmetrinen esimerkiksi golfiin. Effektor palauttaa lihasten tasapaino erityisesti sijoitettu puristus paneelit vaihtelevia intensiteettiä. Tulos? Tehokkaampi soveltaminen valtaa vähemmän lihasten tärinää, suurempi tarkkuus ja laski väsymys.

Effektor Golf Virta naiset käyttävät on kehitetty erityisesti tukemaan naisia ​​urheilijoita. Effektor Technology Osittainen Kompression takaa optimaalisen jäähdytyksen ihon ainutlaatuisen pintarakenne. Sen verta voi edelleen liikkua ja hiki voivat tehokkaasti haihtumaan. Kehon säästää energiaa, mikä lisää tehoa urheilullinen aktiivisuus. Lisäksi koheesiorahastosta Wrap Technology kohdistuu herkkiä alueita naisen anatomia.


Tekniset tiedot:

wo Astu 3D BionicSphere System:

Huipputeknologian neulominen takaa optimaalisen pidon ja ilmastoitu. Eri kylkiluut ja pinnan rakenteet tukevat ja kuljettavat kosteutta sekä lämpöä.

ISO Pad:

Mahdollistaa kohdennettua eristys yksittäisten kehon osia kylmästä suojaavat elimistöä jäätymisen talvella. Näin optimoitu ISO Pads säilyttää enemmän kehon lämpöä, joka on tarpeen taata sisäinen elintoimintojen ja suojella kehon osia, jotka ovat alttiita jäähdytys.

Innerlap AirConditioning Zone:

Sisä reidet ovat vähemmän reaktiivisia kylmä. Täällä kudottu mesh nolla eristys toiminto antaa ilman kiertää ja apuvälineitä jäähdytys heti kun alkaa hikoilla.

Epäsymmetrinen puristus - johtava jalka:

Johtava jalka laitetaan suuria paineita aikana swing. Se on periaatteessa tukea lähes kaikki kehon painon lopussa täydessä vauhdissa. Korkea osittainen puristuspuolella tukee näitä jalkojen lihaksia ja parantaa hapen ja ravinteiden saanti.

X BIONIC Osittainen Kompression:

Uuden standardin pakkaustekniikka. Osittainen Kompression X BIONIC hyödyntää etuja puristus unohtamatta jäähdytystä.

(1) Paine harjuilla:

Osittainen Kompression sovelletaan kohdennettua painetta 1mm leveä harjut. Välillä harjut ovat puristus vapaita alueita.

(2) verisuonia ja hiussuonia ihon alle:

Puristus taattu parantunut hapen ja ravinteiden saanti lihaksiin. Kuitenkin verenkiertoa ihon saattaa vaikuttaa kielteisesti puristamalla.

(3) Kapillaareja avoinna:

Osittainen Kompression, veren virtausta suonissa ja hiussuonia edelleen esteettä puristus vapaita alueita.

(4) Jäähdytys hiki:

Lisäksi hiki voi jäädä ihoon ja näin voidaan jäähdyttää verta joka puolestaan ​​on bodys jäähdytysnesteen.

Neural Response side:

Neural Response side kohdistaa kohdistettua painetta lihakseen liitetiedoston, valmistelee reseptorit toimintaa ja parantaa työn lihaksia.

Air-oppaat:

Työ kuten välilevyt ja rajojen pitkin Ilmastointi Channel tehokkaan ilmankierron.

Epäsymmetrinen puristus - Standing jalka:

Tasan törmäyshetkellä, suurin osa kehon painosta on jo tuettu etujalan. Seisoo jalka auttaa pysymään tasapainossa. Edellyttäen puolivälissä puristus lihakset näiden jalka ovat tasaantuneet.

ExpansionKnee:

Harmonikka periaatteena ExpansionKnee parantaa eristävä merkki sijaan menettää sitä, kun polvi on vääntynyt. Erittäin joustava järjestelmä kamarit ja kanavat tarjoavat eristys tallentamalla lämmintä ilmaa sisälle.

3D BionicSphere System tailbone:

Hiki alaselän alueelle johdetaan 3D BionicSphere System tailbone haihtumista. SweatTraps alaselkään ovat suunnattu erityisesti kiinni hiki virtaa kohti pakarat. Tämä ensimmäinen vaihe, joka johtaa usein kitkaa haavaumat, keskeytetään ennen kuin se voi jopa alkaa.

3D BionicSphere System rintakehän alueella:

Fysiologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että rintakehän alue on paras paikka säädellä kehon lämpötilaa nopeasti ja tehokkaasti. Antamatta kehon vaikutelman, että se on tulossa kylmä, raikas ilma 3D BionicSphere System rintakehän alueella rauhoittuu ruumiinlämpö. Ilma latistaa sisällä kanavat, toimii niin kuin kiilaränni. Kuuma, kostea ilma myydään käyttäen dynamiikkaa kehon lämpöä ja sitten korvataan uusilla raitista ilmaa. Ei luonnoksia, mutta täydellinen ilmanvaihto.

3D BionicSphere System takana:

Takaukset tehokas ilmanvaihto niin kosteus on nopeasti paha ja kuljetetaan pois. Ei hiki tarkoittaa eristävä ilmataskuja aaltomaisesti rakenne suojaa kylmää.

3D BionicSphere System tailbone:

Hiki alaselän alueelle johdetaan 3D BionicSphere System tailbone haihtumista. SweatTraps alaselkään ovat suunnattu erityisesti kiinni hiki virtaa kohti pakarat. Tämä ensimmäinen vaihe, joka johtaa usein kitkaa haavaumat, keskeytetään ennen kuin se voi jopa alkaa.

X Cross side polvi:

Side Criss ylittää yli polven muodossa X vakauttamiseksi yhteisen rajoittamatta vapaata liikkuvuutta.

AirConditioningSpot:

Polvi ontto hikoilee nopeasti ja voimakkaasti. Hieno, pyöreä neulos on siellä. Hikoilu haihtuu ja työnnetään ulospäin tukea kehon lämpöä ilman riskiä jäähdytys.

Eristys Pad:

Suojaa vahinko altis lihasten vilunväristykset.

Mitä mieltä olet X-BIONIC Effektor Golf Power Pants Left Handed:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet hiihtoverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin X-BIONIC:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Miesten vaatteettuotteille.
X-BIONIC - Miesten vaatteet - Alushousut,Väri: keltainen,Väri: oranssi

X-bionic Effektor Golf Power Pants Left Handed Alushousut Charcoal / Yellow Miesten Vaatteet