Log In|Create Account
Shopping Cart: 0 Item(s)
Home >>  X-bionic >>  Naisten vaatteet >>  Aluspaidat >>  X-bionic Energizer Mk2 L/s Aluspaidat White / Turquoise Naisten Vaatteet

Categories

X-bionic Energizer Mk2 L/s Aluspaidat White / Turquoise Naisten Vaatteet
€626.84  €313.41Save: 50% off
  • Model: 662765
  • 8888 Units in Stock
  • X-bionic Moto Energizer L/s Roundneck Aluspaidat Black / Anthracite Naisten Vaatteet
  • X-bionic Energy Accumulator S/s Aluspaidat White / Anthracite Naisten Vaatteet
  • X-bionic Invent L/s Aluspaidat Black / Antracite Naisten Vaatteet
  • X-bionic Energy Accumulator Black Aluspaidat / Orange Naisten Vaatteet
  • X-bionic Accumulator L/s Aluspaidat White / Anthracite Naisten Vaatteet

Please Choose:Qty.

X-bionic Energizer Mk2 L/s Aluspaidat White / Turquoise Naisten Vaatteet_checkout
X-BIONIC Energizer Mk2 L/S Naisten vaatteet Aluspaidat
REDUCE hiki, dont estämiseksi. Autojen omistajat, "MK" merkintäjärjestelmä voi vain tarkoittaa yksinkertaisesti mallinumero. Sillä tiimi kehittäjät, vaikka nämä kaksi kirjainta yksin edustamaan kuukausia tai jopa vuoden huolellisen työn ja lukemattomia testejä. Strateginen painopiste ei ole vain suunnittelua, vaan on enemmän suorituskykyä parantavia tuotteen: Lisää hevosvoimia, suuremman kapasiteetin, parempi alusta. Lopulta tietenkin sen kaikki noin suurempia nopeuksia ja paremmin turvallisuuden. Että juuri filosofian X BIONIC. Parempia tuotteita, kuten Bionic Energizer, areena juuri vaihdettu, vaan ne ovat jatkuvasti parantuneet. Meidän Sveitsin tekstiili insinöörejä tarvitaan kuukausia tutkimuslaboratoriossa yhdessä meidän urheilijat. He keskittyivät lähinnä urheilija, ei tuote. Miten voimme paremmin tukea urheilijoita heidän pyrkimyksissään? Lopulta voit tuskin tunnistaa Bionic Energizer enää: paljon suurempi 3D BionicSphere System, hiljattain määritelty Ilmanvaihtokammioihin, parempaa yhteistä suojelua.


Tekniset tiedot:

Tekninen kokoonpano:
70% Skin NODOR
22% Polyamidia
5% elastaania
3% Mythlan
Materiaali:
92% Polyamidia
5% elastaania
3% Polypropeeni


Tekniikka:

AirComplex Zone Lisäeristetty 72 cm²:
Tällä pallea, suoraan 12. rintakehä nikama, tärkeä hermo kuidut tulevat yhteen ja vastaanottaa signaaleja, jotka vaikuttavat niitä koko hyvinvointiin. Bionic Energizer MK2 suojaa tällä herkällä alueella erityistä kanavaa. Lämmin ilma suljettu siellä optimaalisesti eristää kylmässä. Järjestelmät rakenne käsittelee yli hiki liikunnasta ja tarjoaa mukavan, viileä tunne ympäri.

3D Bionic Sphere System 50% suurempi haihtumispäästöjen pinta:
Kun kasvettua ja anatominen istuvuus, 3D Bionic Sphere järjestelmä toimii entistä tehokkaammin. Samassa ajassa kuin ennen, se voi käsitellä enemmän hikeä, ja se voi tallentaa 8cm³ enemmän ilmaa eristys palautumisen aikana vaiheissa.

Ilmastointi Channel:
Ilmastointi Channel on ilmanvaihtojärjestelmän kanavia että virtaus rungon ympärille, jatkuvasti kuljettaa pois kosteutta ja lämpöä. Sen ansiosta ilma virtaa kehon alueille ei yleensä pääse raitista ilmaa liikkeeseen.

SweatTraps 40 cm² pinta-ala hiki liikenne:
Koska paljon hikeä tuotetaan rintakehän alueella, SweatTraps sijoitetaan strategisesti ympäri 3D BionicSphere järjestelmää nopeuttaa liikenteen kosteutta.

ExpansionRibs:
Kudotusta ExpansionRibs taittuu erilleen perustuu harmonikka periaatteessa takaa sen, että kylmä ei jäähtyä kyynärpäät. Vaikka taiteta eristävä vaikutus säilyy läpi lämmintä ilmaa tallennettu sisustus. Joustavuus ExpansionRibs ja elastisuus langan mahdollistavat kitkatonta liikkumisvapautta.

SweatTraps:
Trap hiki ennen kuin aloitat tuntea sen. Hiki on paha pois niin se voi haihtua lämpöä käyttäen dynamiikkaa. Elokuva hikoilua liian ohut havaittavissa jää taakse jäähtyä ihoa.

SweatTraps takana:
Varmista et tuhlaa yksi pisaraakaan arvokasta hiki, läheisesti rivit SweatTraps muodostavat nyt pohjan 3D BionicSphere System takana

Air oppaat 1 mm vahva parempi ilmankierto:
Ilmastointi Kanava on ympäröity Air oppaat, jotta se voi myös toimia tehokkaasti alla toinen kerros. Nopeus haihtuminen on kasvanut kerrannaisia.

3D BionicSphere System takana:
Takaukset tehokas ilmanvaihto niin kosteus on nopeasti paha ja kuljetetaan pois. Ei hiki tarkoittaa eristävä ilmataskuja aaltomaisesti rakenne suojaa kylmää.

ShoulderPads äskettäin kehitetty tiedot:
Jokainen hunajakenno kamari äskettäin kehitetty ShoulderPads rakentaminen myymälöissä lämmintä ilmaa eristykseen. Samalla ne eristävät olkanivelen rajoittamatta sen liikerataa.

X-BIONIC Energizer Mk2 L/S:een kuuluu X-BIONIC:n takaama valmistajan takuu. X-BIONIC:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme hiihtotuotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. X-bionic 2017 uusin Suomi:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Naisten vaatteet tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Aluspaidattuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.
X-BIONIC - Naisten vaatteet - Aluspaidat,Hihat: pitkähihainen,Väri: valkoinen

X-bionic Energizer Mk2 L/s Aluspaidat White / Turquoise Naisten Vaatteet
You may also like...