Log In|Create Account
Shopping Cart: 0 Item(s)
Home >>  X-bionic >>  Miesten vaatteet >>  Alushousut >>  X-bionic Energy Accumulator Alushousut Black / Orange Miesten Vaatteet

Categories

X-bionic Energy Accumulator Alushousut Black / Orange Miesten Vaatteet [109291]X-bionic Energy Accumulator Alushousut Black / Orange Miesten Vaatteet
Move your mouse over image or click to enlarge
  • X-bionic Energy Accumulator Alushousut Black / Orange Miesten Vaatteet
X-bionic Energy Accumulator Alushousut Black / Orange Miesten Vaatteet
€700.94  €350.48Save: 50% off
  • Model: 109291
  • 8888 Units in Stock
  • X-bionic Energy Accumulator Alushousut Black / Orange Miesten Vaatteet
  • X-bionic Energy Accumulator Alushousut Grey / Orange Miesten Vaatteet
  • X-bionic Energy Accumulator Evo 3/4 Alushousut Charcoal / Lime Miesten Vaatteet
  • X-bionic Energy Accumulator Evo 3/4 Alushousut Blue Melange / White Miesten Vaatteet
  • X-bionic Energy Accumulator Evo Alushousut Blue Melange / White Miesten Vaatteet

Please Choose:Qty.

X-bionic Energy Accumulator Alushousut Black / Orange Miesten Vaatteet_checkout
X-BIONIC Energy Accumulator Miesten vaatteet Alushousut
LÄMMITTÄÄ kun olet COLD. COOLS kun hiki. Jäähdytysteho X-BIONIC Alusvaatteet aktivoituu vain, kun alat hikoilla. Sen älykäs säätöjärjestelmä toimii luotettavin alkupaloja: hiki.

Yksi-of-a-kind ja tehokas, sen jäähdytysteho aina juuri silloin kun sitä tarvitset. Säätelee henkilökohtainen mikro-ilmasto, kehittämä tutkijat, todistaa kestävyysliikkujalle.

Tiedät, että ikäviä tunne hikinen, sitten puhkeaa kananlihalle. Kehosi varoittaessa: Varoitus, uhka ylijäähdytystä! X-BIONIC Alusvaatteet estää näitä vilunväristyksiä. Jos mitään hätää ei ole, niin ainutlaatuinen prosessi käyttää ilma lämmitetään kehon asthermal eristys.


Tekniset tiedot:

Tekninen koostumus:

- 94%: Skin NODOR

- 4%: elastaania

- 2%: Mythlan

Materiaali:

- 94%: Polyamidi

- 4%: elastaania

- 2%: polypropeeni


3D-BionicSphere System rintakehän alueella:

Fysiologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että rintakehän alue on paras paikka säädellä kehon lämpötilaa nopeasti ja tehokkaasti.

Antamatta kehon vaikutelman, että se on tulossa kylmä, raikas ilma 3D-BionicSphere System rintakehän alueella jäähtyy kehon lämpötilaa. Ilma latistaa sisällä kanavat, toimii kuten sluice.

Kuuma, kostea ilma on hävitettävä käyttäen dynamiikkaa kehon lämpöä ja sitten korvata uusilla raitista ilmaa. Ei luonnokset, vaan täydellinen ilmanvaihto.

3D-BionicSphere System takana:

Takaukset tehokas ilmanvaihto joten kosteus on nopeasti paha ja kuljetetaan pois. Ei hätää tarkoittaa eristävä ilmataskuja aaltomainen rakenne suojaa kylmältä.

3D-BionicSphere System tailbone:

Hikeä alaselän alueelle johdetaan 3D-BionicSphere System tailbone haihtumista.

SweatTraps alaselkään on tarkoitettu juuri kiinni hiki virtaa kohti pakarat. Tämä ensimmäinen vaihe, joka johtaa usein kitkaa haavaumat, keskeytetään ennen kuin se voi edes alkaa.

HIGH.IMPACT (Tehokerääjä, Juoksu / Bike Housut): Lies tiukasti vartaloa vasten ja vähentää lihasten tärinää ja värähtelyjä.

Auttaa ylläpitämään alasyke, tukee vakiintui verenpaine ja nopea laskimoiden palata verta sydämeen hyvän ravinteiden saanti. Miesten ja naisten mallit.

MID.IMPACT (Bionic Energizer, Juoksu / Bike paidat): Vähentää lihasten tärinä, tukee lihaksia ja niveliä. Optimoi vapaata liikkuvuutta sekä samalla verenkiertoa, mikä parantaa ravinteiden virtausta lihaksiin. Miesten ja naisten mallit.

LOW.IMPACT (Bionic Vitalizer): virkistää ja säästää energiaa tehokkaan lämpötilan säätö. Sen mukava llies lähellä kehoa ilman tiukat. Bionic Vitalizer on erittäin joustava. Miesten ja naisten mallit.

Rakastatko hiihto:a? Hanki oma X-BIONIC Energy Accumulator ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista X-BIONIC:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Miesten vaatteet tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman hiihto mallit, useimmat Alushousut tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!
X-BIONIC - Miesten vaatteet - Alushousut,Väri: oranssi,Väri: musta

X-bionic Energy Accumulator Alushousut Black / Orange Miesten Vaatteet
You may also like...