Log In|Create Account
Shopping Cart: 0 Item(s)
Home >>  X-bionic >>  Miesten vaatteet >>  Alushousut >>  X-bionic Energy Accumulator Evo 3/4 Pants Alushousut Charcoal / Pearl Grey Miesten Vaatteet

Categories

X-bionic Energy Accumulator Evo 3/4 Pants Alushousut Charcoal / Pearl Grey Miesten Vaatteet
€847.91  €423.95Save: 50% off
  • Model: 669826
  • 8888 Units in Stock
  • X-bionic Accumulator Pirate Pants Alushousut Black / Orange Miesten Vaatteet
  • X-bionic Apani Merino Alushousut Black/grey Miesten Vaatteet
  • X-bionic Effektor Golf Power Pants Left Handed Alushousut Charcoal / Yellow Miesten Vaatteet
  • X-bionic Energy Accumulator Alushousut Grey / Orange Miesten Vaatteet
  • X-bionic Energy Accumulator Evo 3/4 Pants Alushousut Charcoal / Pearl Grey Miesten Vaatteet

Please Choose:Qty.

X-bionic Energy Accumulator Evo 3/4 Pants Alushousut Charcoal / Pearl Grey Miesten Vaatteet_checkout
X-BIONIC Energy Accumulator EVO 3/4 Pants Miesten vaatteet Alushousut
3552 PÄIVÄN TUTKIMUS & KEHITYS Jo yli 10 vuotta olemme työskennelleet X BIONIC Energy Accumulator. Joka vuosi se on toiminut vielä paremmin. Vuosittain palkinnot voitimme sen kasataan tänään meillä on 15 kansainvälisesti tunnettu suunnittelu palkintoja, puhumattakaan lukemattomia alkuun testitulokset. Tämä tekee meistä ylpeitä, mutta se doesnt lopettaa tavoitteemme tehdä vielä paremmin. Energy Accumulator EVO sen nyt alas tarkkuustyötä. Me areena muuttuvat koko käsite, mutta me vain vasara päässä jokainen pieni yksityiskohta. Jos optimoida yksittäinen ominaisuuksia, päädyt parantaa koko järjestelmän. Sen ei noin kokonaista kierrosta enää. Kun se tulee toiminnallisia vaatteita, jotka oli jo saavuttamaa Energy Accumlator. Tämä on nyt kyse evoluutiosta. Suorituskyky urheilu, voitto ja tappio usein päättää sadasosasekunti. Jokainen sauma on oltava täydellinen, ja on tuettava urheilija optimaalisesti kaikissa tilanteissa. Tämä oli lähtökohta kehitykselle ja asetetun tavoitteen tiimillemme. Saavuttaakseen että olemme lopulta lähes kokonaan muuttunut Energy Accumulator: vastikään määriteltävää lapa alueilla, laajempi puristus alueilla, vahvempi yhteinen segmenttejä, vasta conceptualized kanavointia.
Tekniset tiedot:
Tekninen kokoonpano:
89% Skin NODOR
8% Mythlan
3% elastaania
Materiaali:
89% Polyamidia
8% polypropeeni
3% elastaania
tekniikka:
Kaksi Step 3D BionicSphere-järjestelmä: high tech neulominen takaa optimaalisen pidon ja ilmastoitu. Eri kylkiluut ja pinnan rakenteet tukevat ja kuljettavat kosteutta sekä lämpöä.
Laajentunut ISO Pad: 23 cm2 eristys. Talvella, kohdennettua eristys yksittäisten ruumiinosien vastaan ​​ympäristön kylmyys voi estää kehon kylmältä. Siksi ISO Pads yli Sarvennaiset ja hienompaa ISO Pads pakarat säilyttää kehon lämpöä, joka on tarpeen taata sisäisen elintoiminnot.
Ilmastointi Channel: Air Conditioning Channel on ilmanvaihtojärjestelmä kanavia, jotka virtaavat ympäri kehoa, jatkuvasti kuljettaa pois kosteutta ja lämpöä. Sen avulla ilma virtaa kehon alueille ei yleensä pääse raikas ilmankierron.
{InsulationPads: sup: vääriä} ylemmässä reiteen: muotoiset aallot, niiden suojaus piilee laajalle kaikkein pinnallinen reisilihakseen, siten säilyttäen tarvittava lämpö vieressä kehon ylläpitää lihasten suorituskykyä.
{Innerlap AirConditioning Alue: false}: Sisempi reidet ovat vähemmän reaktiivisia kylmään. Täällä, kudottu mesh nolla eristys toiminnon avulla ilma pääsee kiertämään ja apuvälineitä jäähdytys heti kun alkaa hikoilla.
ExpansionKnee of xitanit: Suojaa polvet kylmältä. Hopea vuori tarjoaa tarvittavan lämmön heijastus, pitäen lämmön sisällä vaatteet järjestelmä.
3D BionicSphere System tailbone: Hiki alaselän alueelle johdetaan 3D BionicSphere System tailbone haihduttamiseen. SweatTraps alaselkään ovat suunnattu erityisesti kiinni hiki virtaa kohti pakarat. Tämä ensimmäinen vaihe, joka johtaa usein kitkaa haavaumat, keskeytetään ennen kuin se voi jopa alkaa.
{Air oppaat: vääriä} 1 mm vahva parempi ilmankierto: Air Conditioning Channel on vaipallinen {Air oppaat: false}, jotta se voi myös toimia tehokkaasti alla toinen kerros. Nopeus haihtuminen lisääntyy kerrannaisia.
Parannettu ISO CalfPad: Calf lihakset jäähtyy nopeasti, etenkin kun lyhyitä taukoja ja vaikka koko kehon lämpötila on edelleen korkea. Tämä voi johtaa loukkaantumisriskiä. Uusi anatomisesti mukautettu ISO CalfPad säilyttää bodys lämpöä. Tässäkin neulos sijaitsee aaltomaisesti muotoja iholla, jotka muodostavat kanavia tallentamiseksi ilmaa tavalla, joka on samanlainen kuin ISO Shoulder. Ilma lämmennyt kehon ja pysyy näillä kanavilla merkittävästi viivästyttää jäähtyä vasikan lihaksiston koska se sopeutuu bodys yleistä käsitystä lämpöä.
AirConditioningSpot: Polven ontto hikoilee nopeasti ja voimakkaasti. Hieno, pyöreä neulos on sisällytetty siellä. Hiki haihtuu ja työnnetään ulospäin avulla kehon lämpöä ilman riskiä jäähdytys.
Hoito:
Ole hyvä ja käännä tuote nurinpäin ja älä käytä pesuaineita tai valkaisuun.

Löydä etsimäsi X-BIONIC Energy Accumulator EVO 3/4 Pants verkkokaupastamme parhaalla hinnalla. Tseikkaa myös muut Miesten vaatteettarjouksemme ja valitse itsellesi parhaat tuotteet. Tutustu uusimpiin Alushousut:n alennustuotteisiimme uskomattomin hinnoin! Kaikki tämä on suunniteltu sinua varten, jotta voit nauttia urheilusta ja jotta voit saada suosikkituotteesi aina edulliseen hintaan X-bionic älyttömän halvalla Helsinki:sta.
X-BIONIC - Miesten vaatteet - Alushousut,Väri: musta

X-bionic Energy Accumulator Evo 3/4 Pants Alushousut Charcoal / Pearl Grey Miesten Vaatteet
X-bionic Energy Accumulator Evo 3/4 Pants Alushousut Charcoal / Pearl Grey Miesten Vaatteet
X-bionic Energy Accumulator Evo 3/4 Pants Alushousut Charcoal / Pearl Grey Miesten Vaatteet