Log In|Create Account
Shopping Cart: 0 Item(s)
Home >>  X-bionic >>  Naisten vaatteet >>  Aluspaidat >>  X-bionic Energy Accumulator Evo L/s Aluspaidat Pink / Charcoal Naisten Vaatteet

Categories

X-bionic Energy Accumulator Evo L/s Aluspaidat Pink / Charcoal Naisten Vaatteet
€884.44  €442.23Save: 50% off
  • Model: 662753
  • 8888 Units in Stock
  • X-bionic Energy Accumulator S/s Aluspaidat White / Anthracite Naisten Vaatteet
  • X-bionic Energizer Mk2 L/s Aluspaidat White / Turquoise Naisten Vaatteet
  • X-bionic Radiactor Evo L/s Round Neck Aluspaidat Silver / Fuchsia Naisten Vaatteet
  • X-bionic Moto Energizer L/s Roundneck Aluspaidat Black / Anthracite Naisten Vaatteet
  • X-bionic Ski Humdinger 1/2 Zip Aluspaidat White / Charcoal Naisten Vaatteet

Please Choose:Qty.

X-bionic Energy Accumulator Evo L/s Aluspaidat Pink / Charcoal Naisten Vaatteet_checkout
X-BIONIC Energy Accumulator EVO L/S Naisten vaatteet Aluspaidat
3552 PÄIVÄN TUTKIMUS & KEHITYS Jo yli 10 vuoden ajan olemme työskennelleet X BIONIC Tehokerääjä. Joka vuosi se on tehnyt jopa parempi. Vuosittain palkinnot voitimme sen kasataan meillä on tänään 15 kansainvälisesti arvostettu muotoilun palkintoja, puhumattakaan lukemattomia alkuun testitulokset. Tämä tekee meistä erittäin ylpeä, mutta se doesnt lopettamaan tavoitteemme tehdä vielä paremmin. Kun energian kokoajana EVO sen nyt alas tarkkaa työtä. Me areena muuttuvat koko käsite, mutta me vain takoisi jokaisessa pieni yksityiskohta. Jos optimoida yksittäisen ominaisuuksia, voit päätyä parantaa koko järjestelmän. Sen ei noin koko vallankumous enää. Kun se tulee toiminnallisia vaatteita, jotka oli jo saavuttamaa Energy Accumlator. Tämä on nyt kaikki evoluutiosta. Vuonna suorituskyky urheilu, voitto ja tappio ovat usein päättää sadasosa sekunnissa. Jokainen sauma on oltava täydellinen, ja on tuettava urheilija optimaalisesti joka tilanteessa. Se oli lähtökohta kehittämiselle ja asetetun tavoitteen tiimillemme. Saavuttaakseen että olemme lopulta lähes täysin muuttunut Tehokerääjä: vastikään defi Ned lapa alueilla, laajempi puristus alueilla vahvempi yhteinen segmentit, hiljattain conceptualized kanavointi, ...


Tekniset tiedot:

Tekninen kokoonpano:
90% Skin NODOR
7% Mythlan
3% elastaania

Materiaali:
90% Polyamidia
7% polypropeenia
3% elastaania


Tekniikka:

Laajentunut 3D BionicSphere System:
3D BionicSphere System rintaan sen 220% suuremmat mitat on suunniteltu korkean intensiteetin liikunnan ja tarjoaa jäähdytykseen.

Ilmastointi Channel:
Ilmastointi Channel on ilmanvaihtojärjestelmän kanavia että virtaus rungon ympärille, jatkuvasti kuljettaa pois kosteutta ja lämpöä. Sen ansiosta ilma virtaa kehon alueille ei yleensä pääse raitista ilmaa liikkeeseen.

AirComPlex Zone:
144 cm lisää eristys. Tällä pallea, suoraan 12. rintarangan nikamien tärkeää hermosyiden vastaanottamaan signaaleja, jotka vaikuttavat yksi koko hyvinvointiin. Tehokerääjä EVO suojaa tällä herkällä alueella erityistä kanavaa. Lämmin ilma suljettu siellä eristää optimaalisesti kylmä. Järjestelmän rakenne käsittelee yli hiki liikunnasta ja varmistaa asianmukainen jäähdytys ydin

ISO Shoulder:
Aaltomaisesti rakenne ISO Olkapään piilee yli olkapäiden, pitää kehon lämpimänä ja vartiointi vastaan ​​vilunväristykset.

3D BionicSphere System takana:
Takaukset tehokas ilmanvaihto niin kosteus on nopeasti paha ja kuljetetaan pois. Ei hiki tarkoittaa eristävä ilmataskuja aaltomaisesti rakenne suojaa kylmää.

Laajennettu ExpansionRibs: 6 uutta jaostoa.
ExpansionRibs on kyynärsuojat paljastavat eristys ilman iskunvaimennus vain flexed tilassa. Kyynärpäät tapana vaikuttaa talven chill kerran neuloa etenee sen accordian periaatetta. Joustavuus ExpansionRibs ja elastisuus lankojen avulla on mahdollista saada täysin vapaan liikkuvuuden. Lihakset tapana osoittaa väsymisen merkkejä, ja theyll paremmin eristettyjä.

Air-oppaat:
Työ kuten välilevyt ja rajojen pitkin Ilmastointi Channel tehokkaan ilmankierron.

3D BionicSphere System tailbone:
Hiki alaselän alueelle johdetaan 3D BionicSphere System tailbone haihtumista. SweatTraps alaselkään ovat suunnattu erityisesti kiinni hiki virtaa kohti pakarat. Tämä ensimmäinen vaihe, joka johtaa usein kitkaa haavaumat, keskeytetään ennen kuin se voi jopa alkaa.

SweatTraps:
Trap hiki ennen kuin aloitat tuntea sen. Hiki on paha pois niin se voi haihtua lämpöä käyttäen dynamiikkaa. Elokuva hikoilua liian ohut havaittavissa jää taakse jäähtyä ihoa.

X Impact Technology:
Parempi suorituskyky johtuu valmistui puristus, joka vähentää lihasten värähtelyt, tukee lihasten ja nivelten sekä optimoi ravinteiden saanti.

Jos olet kiinnostunut X-BIONIC:n Energy Accumulator EVO L/S tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Naisten vaatteet tuotteet X-BIONIC-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. X-BIONIC suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia hiihto tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma X-BIONIC Energy Accumulator EVO L/S jo tänään!
X-BIONIC - Naisten vaatteet - Aluspaidat,Hihat: pitkähihainen,Väri: pinkki

X-bionic Energy Accumulator Evo L/s Aluspaidat Pink / Charcoal Naisten Vaatteet
You may also like...