Log In|Create Account
Shopping Cart: 0 Item(s)
Home >>  X-bionic >>  Lasten vaatteet >>  Aluspaidat >>  X-bionic Energy Accumulator L/s Junior Aluspaidat Black / Orange Lasten Vaatteet

Categories

X-bionic Energy Accumulator L/s Junior Aluspaidat Black / Orange Lasten Vaatteet
€567.66  €283.82Save: 50% off
  • Model: 662762
  • 8888 Units in Stock
  • X-bionic Energy Accumulator L/s Junior Aluspaidat Black / Orange Lasten Vaatteet

Please Choose:Qty.

X-bionic Energy Accumulator L/s Junior Aluspaidat Black / Orange Lasten Vaatteet_checkout
X-BIONIC Energy Accumulator L/S Junior Lasten vaatteet Aluspaidat
Lämmittää, kun on kylmä. Viilentää sinut alas, kun se lämpenee. Tehokerääjä Junior ylläpitää optimaalisen ruumiinlämmön kaikissa olosuhteissa. Olipa paljon energiaa painivan lumi, altistuvat hiihtohissit tai kolea koulutusjaksoilla luistinrata. Ansiosta 3D BionicSphere System, ruumiinlämpö pysyy lähellä optimaalista 37 ° C. Norja National Ski Team - ole vieras kylmissä olosuhteissa - myös valitsee X BIONIC. Junior versio on erityisesti suunniteltu antamaan täydellisen anatominen istuvuus lapsille. Tuloksena on paras mahdollinen suoja ja tuki lapsille - onko urheilutoiminnassa tai vain hauskanpitoa.


Tekniset tiedot:

Tekninen kokoonpano:
94% Skin NODOR
4% elastaania
2% Mythlan
Materiaali:
94% Polyamidia
4% elastaania
2% Polypropeeni


Tekniikka:

3D BionicSphere System rintakehän alueella:
Antamatta kehon vaikutelman, että se on tulossa kylmä, raikas ilma 3D BionicSphere System rintakehän alueella rauhoittuu ruumiinlämpö. Ilma latistaa sisällä kanavat, toimii niin kuin kiilaränni. Kuuma, kostea ilma myydään käyttäen dynamiikkaa kehon lämpöä ja sitten korvataan uusilla raitista ilmaa.

Air Oppaat: Työ kuten välilevyt ja rajojen pitkin Ilmastointi Channel tehokkaan ilmankierron.

Ilmastointi Channel:
Ilmastointi Channel on ilmanvaihtojärjestelmän kanavia että virtaus rungon ympärille, jatkuvasti kuljettaa pois kosteutta ja lämpöä. Sen ansiosta ilma virtaa kehon alueille ei yleensä pääse raitista ilmaa liikkeeseen.

X Impact Technology:
Parempi suorituskyky johtuu valmistui puristus, joka vähentää lihasten värähtelyt, tukee lihasten ja nivelten sekä optimoi ravinteiden saanti.

3D BionicSphere System takana:
Takaukset tehokas ilmanvaihto niin kosteus on nopeasti paha ja kuljetetaan pois. Ei hiki tarkoittaa eristävä ilmataskuja aaltomaisesti rakenne suojaa kylmää.

ExpansionRibs:
Kudotusta ExpansionRibs taittuu erilleen perustuu harmonikka periaatteessa takaa sen, että kylmä ei jäähtyä kyynärpäät. Vaikka taiteta eristävä vaikutus säilyy läpi lämmintä ilmaa tallennettu sisustus. Joustavuus ExpansionRibs ja elastisuus langan mahdollistavat kitkatonta liikkumisvapautta.

ISO Lapa: aaltomaisesti rakenne ISO Olkapään piilee yli olkapäiden, pitää kehon lämpimänä ja vartiointi vastaan ​​vilunväristykset.

SweatTraps:
Trap hiki ennen kuin aloitat tuntea sen. Hiki on paha pois niin se voi haihtua lämpöä käyttäen dynamiikkaa. Elokuva hikoilua liian ohut havaittavissa jää taakse jäähtyä ihoa.

X-BIONIC Energy Accumulator L/S Juniora on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan X-BIONIC:n tuotteita, kuten Energy Accumulator L/S Junior, löydät ne omasta hiihto verkkokaupastasi X-bionic Parhaat brändit Helsinki:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. X-bionic Parhaat brändit Helsinki:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä hiihto varusteita X-BIONIC:lta.
X-BIONIC - Lasten vaatteet - Aluspaidat,Väri: oranssi,Väri: musta

X-bionic Energy Accumulator L/s Junior Aluspaidat Black / Orange Lasten Vaatteet
You may also like...