Log In|Create Account
Shopping Cart: 0 Item(s)
Home >>  X-bionic >>  Miesten vaatteet >>  Aluspaidat >>  X-bionic Energy Accumulator Melange Aluspaidat Blue Miesten Vaatteet

Categories

X-bionic Energy Accumulator Melange Aluspaidat Blue Miesten Vaatteet [136153388]X-bionic Energy Accumulator Melange Aluspaidat Blue Miesten Vaatteet
Move your mouse over image or click to enlarge
  • X-bionic Energy Accumulator Melange Aluspaidat Blue Miesten Vaatteet
X-bionic Energy Accumulator Melange Aluspaidat Blue Miesten Vaatteet
€958.12  €479.06Save: 50% off
  • Model: 136153388
  • 8888 Units in Stock
  • X-bionic Accumulator L/s Aluspaidat Black / Orange Miesten Vaatteet
  • X-bionic Energy Accumulator Melange Aluspaidat Blue Miesten Vaatteet
  • X-bionic Energy Accumulator Evo L/s Aluspaidat Charcoal / Pearl Grey Miesten Vaatteet
  • X-bionic Radiactor Evo L/s Round Neck Aluspaidat Iron / Yellow Miesten Vaatteet

Please Choose:Qty.

X-bionic Energy Accumulator Melange Aluspaidat Blue Miesten Vaatteet_checkout
X-BIONIC Energy Accumulator Melange Miesten vaatteet Aluspaidat
3552 PÄIVÄN TUTKIMUS & KEHITYS Jo yli 10 vuotta olemme työskennelleet X BIONIC® Energy Accumulator®. Joka vuosi se on toiminut vielä paremmin. Vuosittain palkinnot voitimme sen kasataan tänään meillä on 15 kansainvälisesti tunnettu suunnittelu palkintoja, puhumattakaan lukemattomia alkuun testitulokset. Tämä tekee meistä ylpeitä, mutta se doesnt lopettaa tavoitteemme tehdä vielä paremmin. Energy Accumulator® EVO sen nyt alas tarkkuustyötä. Me areena muuttuvat koko käsite, mutta me vain vasara päässä jokainen pieni yksityiskohta. Jos optimoida yksittäinen ominaisuuksia, päädyt parantaa koko järjestelmän. Sen ei noin kokonaista kierrosta enää. Kun se tulee toiminnallisia vaatteita, jotka oli jo saavuttamaa Energy Accumlator®. Tämä on nyt kyse evoluutiosta. Suorituskyky urheilu, voitto ja tappio usein päättää sadasosasekunti. Jokainen sauma on oltava täydellinen, ja on tuettava urheilija optimaalisesti kaikissa tilanteissa. Tämä oli lähtökohta kehitykselle ja asetetun tavoitteen tiimillemme. Saavuttaakseen että olemme lopulta lähes kokonaan muuttunut Energy Accumulator®: vastikään määriteltävää lapa alueilla, laajempi puristus alueilla, vahvempi yhteinen segmenttejä, vasta conceptualized kanavointia.
Tekniset tiedot:
Tekninen kokoonpano:
92% Skin NODOR®
4% Mythlan ™
4% elastaania
Materiaali:
51% Polyamidia
41% polyesteriä
4% elastaania
4% polypropeeni
tekniikka:
Laajentunut 3D BionicSphere® System: 3D BionicSphere® System rinnassa sen 220% suuremmat mitat on suunniteltu korkean intensiteetin fyysisen rasituksen ja tarjoaa jäähdytykseen.
AirComplex Zone Lisäeristetty 72 cm: In pallea, suoraan kahdestoista nikamien rintakehän alueella, tärkeä hermot vastaanottaa signaaleja, jotka vaikuttavat yksi koko hyvinvointia. Meidän urheiluvaatteet suojaa tällä herkällä alueella erityisiä kanavia. Lukittu lämmintä ilmaa eristää optimaalisesti kylmässä. Järjestelmän rakenne käsittelee yli hiki liikunnasta ja varmistaa asianmukaisen viileyden ytimen.
Pre muodostunut kyynärpäät: Optimaalinen istuvuus ja korkein liikerataa taataan vuoksi anatomisesti ennalta muodostetun mutkia.
3D BionicSphere® System takana: Takaukset tehokas ilmanvaihto joten kosteus on nopeasti paha ja kuljetetaan pois. Ei hiki tarkoittaa eristävää ilmataskuja aaltomainen rakenne suojaa kylmältä.
3D BionicSphere® System tailbone suurennetaan 144 cm: 3D BionicSphere® System tailbone on suurennettu 144 cm pystyä kuljettamaan ja käsittelemään hikeä laajemmalle alueelle. Tämä suojaa hankaumia tai haavaumia erittäin tehokkaasti.
ISO Lapa ™: Tällä aaltomainen rakenne ISO Shoulder ™ sijaitsee yli olkapäiden, pitää kehon lämpimänä ja ehkäisemällä vilunväristykset.
SweatTraps®: Trap hiki ennen kuin alat tuntea sen. Hiki on paha pois niin se voi haihtua käyttäen lämpöä dynamiikkaa. Kalvo hikoilua liian ohut olla havaittavissa jää taakse jäähdyttämään ihoa.
AirConditioning Channel® kanssa ZERO Eriste: Fysiologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että rintakehän alue on yksi optimaalinen vyöhykkeiden nopeaa ja tehokasta ilmanvaihtoa. ZERO eristys alueet toimivat kuten venttiilit kuin osana AirConditioning Channels®.
{Air oppaat: false}: Työ kuten välilevyjen ja rajoja pitkin Ilmastointi Channel® tehokkaan ilmankierron.
Laajennettu ExpansionRibs ™: 6 uutta jaostoa. ExpansionRibs ™ on kyynärsuojat paljastavat niiden eristys ilma iskunvaimennus vain flexed tilassa. Kyynärpäät tapana vaikuttaa talven chill kun neulos etenee sen accordian periaatetta. Joustavuutta ExpansionRibs ™ ja elastisuus lankojen avulla on mahdollista saada täydellinen liikkumisvapaus. Lihakset tapa osoittaa väsymisen merkkejä, ja theyll olla parempi eristettyjä.
Hoito:
Ole hyvä ja käännä tuote nurinpäin ja älä käytä pesuaineita tai valkaisuun.

X-BIONIC Energy Accumulator Melange on tuote, jonka löydät Aluspaidat kategoriasta, Miesten vaatteet:sta, omasta hiihtoverkkokaupastasi, X-bionic edullisimmat Suomi:sta. Älä odota enää kauempaa tietääksesi kaikista uskomattomista X-bionic edullisimmat Suomi:n eduista ja tarjouksista. Mitkä ovat siis X-BIONIC Energy Accumulator Melange:n edut? Tämä tuote on suunniteltu erityisesti antamaan mukavuutta ja nautintoa hiihto:n harrastamiseen.
X-BIONIC - Miesten vaatteet - Aluspaidat,Hihat: pitkähihainen,Väri: sininen

X-bionic Energy Accumulator Melange Aluspaidat Blue Miesten Vaatteet
You may also like...