Log In|Create Account
Shopping Cart: 0 Item(s)
Home >>  X-bionic >>  Naisten vaatteet >>  Aluspaidat >>  X-bionic Invent L/s Aluspaidat Black / Antracite Naisten Vaatteet

Categories

X-bionic Invent L/s Aluspaidat Black / Antracite Naisten Vaatteet [86444]X-bionic Invent L/s Aluspaidat Black / Antracite Naisten Vaatteet
Move your mouse over image or click to enlarge
X-bionic Invent L/s Aluspaidat Black / Antracite Naisten Vaatteet
€494.33  €247.17Save: 50% off
  • Model: 86444
  • 8888 Units in Stock
  • X-bionic Accumulator L/s Aluspaidat White / Anthracite Naisten Vaatteet
  • X-bionic Energy Accumulator S/s Aluspaidat White / Anthracite Naisten Vaatteet
  • X-bionic Moto Energizer L/s Roundneck Aluspaidat Black / Anthracite Naisten Vaatteet
  • X-bionic Energizer Mk2 L/s Aluspaidat White / Turquoise Naisten Vaatteet
  • X-bionic Ski Humdinger 1/2 Zip Aluspaidat White / Charcoal Naisten Vaatteet

Please Choose:Qty.

X-bionic Invent L/s Aluspaidat Black / Antracite Naisten Vaatteet_checkout
X-BIONIC Invent L/S Naisten vaatteet Aluspaidat
Suojaa kriittiset alueet. Optimaalisella henkilökohtainen ilmasto on vaikea säilyttää talvella. Se voi saada hyvin kylmä hiihtohissi sitten aivan liian lämpimänä laskeutuminen.

X-BIONIC ® INVENT nimenomaan tukee kehon lämpötilan säätö. Kolmiulotteinen neuloa rakenne mahtuu eristävä ilman keholle (sininen kuvassa).

Aktiivisuudessa vaiheessa ylimääräinen lämpö voidaan johtaa pois nopeasti kautta AirConditioning Channel ® ja AirConditioningSpots ™


Tekniset tiedot:

- 94% Skin NODOR

- 4% Mythlan ™

- 2% elastaania

- 94% Polyamidia

- 4% polypropeeni

- 2% elastaania


Tekniikka:

AirConditioning Channel ZERO-Eristys

Fysiologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että rintakehän alue on yksi optimaalinen alueet ovat nopeita ja tehokkaita ilmanvaihto. ZERO-eristys-alueet toimivat kuten venttiilit osana AirConditioning kanavat.

ISO-Pad ™

Mahdollistaa kohdennettuja eristys yksittäisten ruumiinosien kylmästä suojata kehoa jäätymisen talvella. Näin optimoitu ISO-Pads ™ pitää enemmän kehon lämpöä, joka on tarpeen taata sisäisen elintoiminnot ja suojella kehon osia, jotka ovat alttiita jäähdytys.

ExpansionRibs ™

Kudotusta ExpansionRibs ™ taittuu toisistaan ​​perustuu harmonikka periaatteessa takaa sen, että kylmä ei pääse jäähtymään kyynärpäät. Vaikka taiteta eristävä vaikutus säilyy läpi lämmintä ilmaa tallennettu sisustus. Joustavuus ExpansionRibs ™ ja elastisuuden langan avulla kitkatonta liikkumisvapautta.

Laajennettavissa Collar

Kaulus voi levitä ulospäin suojaamaan kaulan tarpeen vastaan ​​kylmä, ankara tuulet. Heijastimet kauluksessa antaa enemmän näkyvyyttä yöllä.

MicroDiffuser on ranneke

Tarkka kanavat on ranneke luoda erittäin mukava bändi hihassa ja anna kostea, lämmin ilma pääsee

AirGuides ™

Toimivat kuten välilevyt ja rajoja pitkin AirConditioning Channel ® tehokkaan ilmankierron.

SweatTraps ®

Ansa hiki ennen kuin aloitat tuntea sen. Hiki on paha päässä, joten se voi haihtua lämmön avulla dynamiikkaa. Elokuva hikoilua - liian ohut olla havaittavissa - jää taakse jäähtyä ihoa.

Makrosfeerinen ™-järjestelmän rinnassa ja TAKAISIN

Suureksi kokoinen makrosfeerinen ™ System rinnassa ja takaosa tarjoaa jäähdytyksen ilman riskiä jäähdytys. Jäähtyy kun hiki, ja lämmittää kun on kylmä.

WALLABY RAKENNE

Takaa tehokkaan jäähdytyksen. Erittäin tehokas haihdutusjäähdytyksellä ranteessa tapahdu pinta-ala, joka on neljä kertaa suurempi. Laskimoverta ohi virtaavan jäähdytetään ja palautetaan kehoon.

PRoPRio-PADDING

Proprioreceptors ovat aistireseptoreissa löytyy nivelissä ja lihaksissa. He ohjata asemaa ja liikettä kehon avaruudessa. Neuromuskulaariset reaktioaika vakauttaa lihaksisto on parantunut kevyin kosketus uurrettu rakenteiden näitä paikkoja. Tämä aktiivisesti takaa tasapainoa ja vakautta koko kehon.

ASENNUS RIBS

Hienoksi yksityiskohtaisia ​​resori säätää optimaalinen suhde alusvaatteet. Kanssa uurrettu rakenteen ja materiaalin paita fi ts tiiviisti kehoa vasten ilman rajoittavaa. Tämä optimoi toiminnallisuus ilmastovyöhykkeille ja takaa täydellisen istuvuuden.

Osta nyt X-BIONIC Invent L/S niinkin edulliseen hintaan kuin 288.95 RMB. X-BIONIC:n valmistama Invent L/S:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. X-bionic aitoja tuotteita Suomi:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille hiihtotuotteille. Tarkastele kaikkia Naisten vaatteet-osastomme Aluspaidat:a.
X-BIONIC - Naisten vaatteet - Aluspaidat,Hihat: pitkähihainen,Väri: musta,Väri: harmaa

You may also like...