Log In|Create Account
Shopping Cart: 0 Item(s)
Home >>  X-bionic >>  Naisten vaatteet >>  Aluspaidat >>  X-bionic Moto Energizer L/s Roundneck Aluspaidat Black / Anthracite Naisten Vaatteet

Categories

X-bionic Moto Energizer L/s Roundneck Aluspaidat Black / Anthracite Naisten Vaatteet
€958.40  €479.20Save: 50% off
  • Model: 136025610
  • 8888 Units in Stock
  • X-bionic Accumulator L/s Aluspaidat White / Anthracite Naisten Vaatteet
  • X-bionic Apani Merino Aluspaidat Black/grey Naisten Vaatteet
  • X-bionic Energizer Mk2 L/s Aluspaidat White / Turquoise Naisten Vaatteet
  • X-bionic Energy Accumulator S/s Aluspaidat White / Anthracite Naisten Vaatteet
  • X-bionic Energy Accumulator Evo L/s Aluspaidat Pink / Charcoal Naisten Vaatteet

Please Choose:Qty.

X-bionic Moto Energizer L/s Roundneck Aluspaidat Black / Anthracite Naisten Vaatteet_checkout
X-BIONIC Moto Energizer L/S Roundneck Naisten vaatteet Aluspaidat
Säänneltävä paremmin. Pysyä keskittyneenä pidempään. Mietitkö joskus, miksi perinteinen toiminnallinen pohja kerrokset päätyä kiinni runkoon damply huolimatta vakuuttavasti teknisen kuulostava materiaali nimiä? Yksinkertaisesti sanottuna: Se ei ole vain siitä, että kuitu. Pikemminkin se on myös siitä, että ammattitaito. X BIONIC® tarjoaa kolmiulotteinen, lämpötilaa sääteleviin tekstiili teknologiaa suunniteltu sopimaan vaatimusten kunkin osa kehosta. Tämä saavutetaan ratkaiseva etu: elimistö pysyy sen optimilämpötila 37 ° C kauemmin. Ratsastaja on edelleen voitava suorittaa ja keskittyä pidempään.
Tekniset tiedot:
Pakkaus: mid puristus
Eristys: lämmin
tekniikka:
Ilmastointi Channel®:
The Air Conditioning Channel® on ilmanvaihtojärjestelmä kanavia, jotka virtaavat ympäri kehoa, jatkuvasti kuljettaa pois kosteutta ja lämpöä. Sen avulla ilma virtaa kehon alueille ei yleensä pääse raikas ilmankierron.
AirDuct ™ ShoulderPads:
Kolmiulotteinen kudottu tyynyjä on sijoitettu jossa pakkaus hihnat istuvat vastaan ​​olkapäitä. AirDuct ™ Pads hajottamaan paineen laajalla alueella. Samaan aikaan, tyynyt on kudottu niin, että tämä hiki intensiivinen alue on tehokkaasti ilmastoitu ja jäähdytetään. Kun levätä, ilma loukkuun 5 mm kammioissa toimii eristeenä.
3D BionicSphere® System rintakehän alueella:
Antamatta kehon vaikutelman, että se on tulossa kylmä, raikas ilma 3D BionicSphere® System rintakehän alueella jäähtyy kehon lämpötilaa. Ilma karkaistua sisällä kanavat, toimi kuten sulkuhintaa. Kuuma, kostea ilma myydään käyttäen dynamiikkaa kehon lämpöä ja sitten korvataan uusilla raitista ilmaa.
AirComPlex Alue:
144 cm enemmän eristys. Tällä pallea, suoraan 12. rintarangan nikamien, tärkeä hermosyiden vastaanottamaan signaaleja, jotka vaikuttavat yksi koko hyvinvointia. Energia Accumulator® EVO suojaa tällä herkällä alueella erityisiä kanavia. Lämmin ilma suljettu siellä eristää optimaalisesti kylmässä. Järjestelmän rakenne käsittelee yli hiki liikunnasta ja varmistaa asianmukainen jäähdytys ydin.
Air oppaat:
Työ kuten välilevyt ja rajoja pitkin Ilmastointi Channel® tehokkaan ilmankierron.
ISO Shoulder ™:
Aaltomainen rakenne ISO Shoulder ™ sijaitsee yli olkapäiden, pitää kehon lämpimänä ja ehkäisemällä vilunväristykset.
SweatTraps® takana:
Varmista, että sinulla ei jätettä yhden tippa arvokasta hikeä, läheisesti linjassa rivit SweatTraps® nyt pohjan muodostamiseksi 3D BionicSphere® System selässä.
3D BionicSphere® System takana:
Takaukset tehokas ilmanvaihto joten kosteus on nopeasti paha ja kuljetetaan pois. Ei hiki tarkoittaa eristävää ilmataskuja aaltomainen rakenne suojaa kylmältä.
3D BionicSphere® System tailbone:
Hiki alaselän alueelle johdetaan 3D BionicSphere® System tailbone haihduttamiseen. SweatTraps® alaselkään ovat suunnattu erityisesti kiinni hiki virtaa kohti pakarat. Tämä ensimmäinen vaihe, joka johtaa usein kitkaa haavaumat, keskeytetään ennen kuin se voi jopa alkaa.
Pesuohjeet:
Ole hyvä ja käännä tuote nurinpäin ja älä käytä pesuaineita tai valkaisuun.

Jos etsit X-BIONIC Moto Energizer L/S Roundneck:a, tänään on onnenpäiväsi. X-bionic mallisto virallisesta Suomi:ssa, omassa hiihtoverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Naisten vaatteet tuotteet. X-bionic mallisto virallisesta Suomi tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Aluspaidat erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Aluspaidat on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.
X-BIONIC - Naisten vaatteet - Aluspaidat,Hihat: pitkähihainen,Väri: musta

X-bionic Moto Energizer L/s Roundneck Aluspaidat Black / Anthracite Naisten Vaatteet