Log In|Create Account
Shopping Cart: 0 Item(s)
Home >>  X-bionic >>  Naisten vaatteet >>  Aluspaidat >>  X-bionic Radiactor Evo L/s Round Neck Aluspaidat Silver / Fuchsia Naisten Vaatteet

Categories

X-bionic Radiactor Evo L/s Round Neck Aluspaidat Silver / Fuchsia Naisten Vaatteet
€994.80  €497.41Save: 50% off
  • Model: 662771
  • 8888 Units in Stock
  • X-bionic Radiactor Evo L/s Round Neck Aluspaidat Silver / Fuchsia Naisten Vaatteet
  • X-bionic Moto Energizer L/s Roundneck Aluspaidat Black / Anthracite Naisten Vaatteet
  • X-bionic Accumulator L/s Aluspaidat White / Anthracite Naisten Vaatteet
  • X-bionic Energy Accumulator Black Aluspaidat / Orange Naisten Vaatteet
  • X-bionic Invent L/s Aluspaidat Black / Antracite Naisten Vaatteet

Please Choose:Qty.

X-bionic Radiactor Evo L/s Round Neck Aluspaidat Silver / Fuchsia Naisten Vaatteet_checkout
X-BIONIC Radiactor EVO L/S Round Neck Naisten vaatteet Aluspaidat
5 vuotta jatkuva kehittäminen - 93% UUSI Sveitsin tutkijat ovat täydentäneet suorituskykyä parannetaan järjestelmän jatkuvaa kehittämistä, joka johti Radiactor EVO. Korkeampi tehokkuus saavutetaan suurempi mitat 3D Bionic Sphere System rinnassa. Uusi 3D rakenteita suojata senstive hermo komento keskellä pallea. Vallankumouksellinen X BIONIC Partialkompression säädetään lisää suorituskykyä: vain se voi hiki jäähdyttää veren kiertämään vapaasti alla ihon pintaa ja suojata urheilija ylikuumenemiselta. Tieteellinen ratkaisut takaavat erinomaisen suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa.


Tekniset tiedot:

Tekninen kokoonpano:
53% Skin NODOR
24% XITANIT
14% Polyamidia
5% Mythlan
4% elastaania
Materiaali:
77% polyesteriä
14% Polyamidia
5% Polypropyleeni
4% elastaania


Tekniikka:

3D BionicSphere System rintakehän alueella:
Antamatta kehon vaikutelman, että se on tulossa kylmä, raikas ilma 3D BionicSphere System rintakehän alueella rauhoittuu ruumiinlämpö. Ilma latistaa sisällä kanavat, toimii niin kuin kiilaränni. Kuuma, kostea ilma myydään käyttäen dynamiikkaa kehon lämpöä ja sitten korvataan uusilla raitista ilmaa.

ISO Shoulder:
Aaltomaisesti rakenne ISO Olkapään piilee yli olkapäiden, pitää kehon lämpimänä ja vartiointi vastaan ​​vilunväristykset.

Air-oppaat:
Työ kuten välilevyt ja rajojen pitkin Ilmastointi Channel tehokkaan ilmankierron.

AirComPlex Zone:
144 cm lisää eristys. Tällä pallea, suoraan 12. rintarangan nikamien tärkeää hermosyiden vastaanottamaan signaaleja, jotka vaikuttavat yksi koko hyvinvointiin. Tehokerääjä EVO suojaa tällä herkällä alueella erityistä kanavaa. Lämmin ilma suljettu siellä eristää optimaalisesti kylmä. Järjestelmän rakenne käsittelee yli hiki liikunnasta ja varmistaa asianmukainen jäähdytys ydin.

Ilmastointi Channel:
Ilmastointi Channel on ilmanvaihtojärjestelmän kanavia että virtaus rungon ympärille, jatkuvasti kuljettaa pois kosteutta ja lämpöä. Sen ansiosta ilma virtaa kehon alueille ei yleensä saatavilla tuoreita ilmankierto

ExpansionRibs:
Kudotusta ExpansionRibs taittuu erilleen perustuu harmonikka periaatteessa takaa sen, että kylmä ei jäähtyä kyynärpäät. Vaikka taiteta eristävä vaikutus säilyy läpi lämmintä ilmaa tallennettu sisustus. Joustavuus ExpansionRibs ja elastisuus langan mahdollistavat kitkatonta liikkumisvapautta.

3D BionicSphere System takana:
Takaukset tehokas ilmanvaihto niin kosteus on nopeasti paha ja kuljetetaan pois. Ei hiki tarkoittaa eristävä ilmataskuja aaltomaisesti rakenne suojaa kylmää.

3D BionicSphere System tailbone:
Hiki alaselän alueelle johdetaan 3D BionicSphere System tailbone haihtumista. SweatTraps alaselkään ovat suunnattu erityisesti kiinni hiki virtaa kohti pakarat. Tämä ensimmäinen vaihe, joka johtaa usein kitkaa haavaumat, keskeytetään ennen kuin se voi jopa alkaa.

SweatTraps:
Trap hiki ennen kuin aloitat tuntea sen. Hiki on paha pois niin se voi haihtua lämpöä käyttäen dynamiikkaa. Elokuva hikoilua liian ohut havaittavissa jää taakse jäähtyä ihoa.

X-BIONIC Radiactor EVO L/S Round Neck:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Aluspaidattuotteita Naisten vaatteet kategoriastamme omasta hiihto verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita X-BIONIC-tuotteita X-bionic Jopa alennukset Suomi:ssa, löydät laajan valikoiman hiihtotuotteita, joista voit olla kiinnostunut. X-BIONIC on sitoutunut kehittämään ja parantamaan hiihtokokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.
X-BIONIC - Naisten vaatteet - Aluspaidat,Hihat: pitkähihainen,Väri: valkoinen,Väri: harmaa

X-bionic Radiactor Evo L/s Round Neck Aluspaidat Silver / Fuchsia Naisten Vaatteet