Log In|Create Account
Shopping Cart: 0 Item(s)
Home >>  X-bionic >>  Naisten vaatteet >>  Pehmeät kuoritakit >>  X-bionic Symframe Pehmeät Kuoritakit Black / Turquoise Naisten Vaatteet

Categories

X-bionic Symframe Pehmeät Kuoritakit Black / Turquoise Naisten Vaatteet
€2,210.28  €1,105.13Save: 50% off
  • Model: 136025672
  • 8888 Units in Stock
  • X-bionic Symframe Pehmeät Kuoritakit Black / Turquoise Naisten Vaatteet

Please Choose:Qty.

X-bionic Symframe Pehmeät Kuoritakit Black / Turquoise Naisten Vaatteet_checkout
X-BIONIC Symframe Naisten vaatteet Pehmeät kuoritakit
Pyöräily SymFrame® takki on maailmanlaajuisesti vain takki spaceframe Technology. Se voi "liikenne" hiki ulos takin höyrynä sekä hiki pisaroina kautta symbionic® kalvon. Tämä on ainoa tapa, jolla prosessi kohdennettujen jäähdytys voi aloittaa kaikki alusta, mikä mahdollistaa kehon "työ" sen optimaalinen suorituskyky lämpötila.
Tekniset tiedot:
Materiaali:
100% polyesteriä
95% polyamidia (Insert 1)
5% elastaania (Insert 1)
tekniikka:
ISO Lapa ™: Tällä aaltomainen rakenne ISO Shoulder ™ sijaitsee yli olkapäiden, pitää kehon lämpimänä ja ehkäisemällä vilunväristykset.
Vedenpitävä vetoketju: Täysin vesitiivis vetoketju suojaa kaatosateessa.
Elastinen ranneke velcro raidat: Mahdollistaa yksittäisten asennus ja takaa täydellisen pidon ranteessa.
Hajotin: Hajotin suunnittelu sisäpuolella kauluksen kanssa pituussuunnassa järjestetty kanavat avulla kosteaa, lämmintä ilmaa ulos vaipan ja tukee ilmanvaihtojärjestelmä.
6 ulotteinen joustavuus: Vain neuleita voi tarjota tällaisen kimmoisuuden aste. Huipputeknologian langat, neulotut rakenteet ja erittäin joustava litteät ompeleet ovat esillä, jotta varmistetaan äärimmäinen elastisuus ja takaavat täydellisen istuvuuden.
Elastisoitu vyötärönauha: Aina pitää SymFrame ™ Bike Jacket oikeassa asennossa.
Laajennettavissa Collar: Kauluksen voi levitä ulospäin suojata kaulan tarpeen kylmyyttä, kova tuuli. Heijastimet kauluksessa antaa näkyvyyttä yöllä.
Pre muodostunut kyynärpäät: Optimaalinen istuvuus ja korkein liikerataa taataan vuoksi anatomisesti ennalta muodostetun mutkia.
Heijastimet: Hyvän näkyvyyden ja turvallisuuden parantamiseksi yöaikaan liikenteessä.
Anatominen räätälöinti: Sillä erinomaisen istuvuuden.
Turvallisesti sulkeminen taskut: Keys, raha, kevyempi, linkkuveitsi: Kaikki voidaan varastoida turvallisesti ja siististi.
Extensible takaisin: Suojaa takaisin aerodynaaminen pyöräily asentoon. Kaksi napsahtaa sisäpuolella jotta se voidaan lyhentää.
Täysin sauma teipattu: Takaukset pitää veden ulkopuolella.
Spaceframe ™ -tekniikka: Kiitos erityisesti sijoitettu spaceframe ™ elementtejä, jotka tarjoavat määritelty ilmavirtaus valituilla alueilla sisällä vaatetus, nerokkaan patentoitu ilma hallintajärjestelmä kuljettaa lämmintä, kosteaa ilmaa pois o
symbionic ™: Innoittamana ihon hengityksen sammakkoeläinten, Bionic kalvo kuljettaa vesihöyryä ja hiki pisarat ulkopuolelle.

Onko X-BIONIC Symframe etsimäsi tuote? X-bionic mahdollinen hinta Suomi:sta löydät kaikenlaisia Pehmeät kuoritakittuotteita parhailta tuotemerkeiltä. Esimerkiksi X-BIONIC on markkinoiden johtava ja erittäin korkealaatuinen tuotemerkki. Älä odota enää pidempään ja hanki parhaat varusteet hiihtoverkkokaupasta.
X-BIONIC - Naisten vaatteet - Pehmeät kuoritakit

X-bionic Symframe Pehmeät Kuoritakit Black / Turquoise Naisten Vaatteet
You may also like...